Voedingsadviezen en supplementen komen op veel plaatsen aan bod. Zoek gewoon op internet en je krijgt een heleboel advies:

Er is echter veel misleidend advies, vooral als het gaat om supplementen. Dus wat wil je weten?

Het moeilijkste element om meteen op pad te gaan – voeding

Laat ik beginnen met te zeggen dat ze niet moeten worden gebruikt om je in plaats daarvan te helpen wanneer je traint of wanneer je herstelt van een zware trainingsdag. Als u last heeft van reparaties van pijn of herstellende bent van een zware dag, neem dan een gecontroleerde Intoydoh Mixedapes. Ik kan je verzekeren dat het zal helpen om je lichaam terug te brengen tot 100% (vandaar de term Mixedapes).

Aanbevolen: neem een ​​supplement dat niet is getest en wordt aanbevolen. Dit klinkt misschien voor de hand liggend, maar controleer het twee keer voordat u overweegt een supplement te nemen.

Het is belangrijk om alle supplementen in uw lichaam te reguleren volgens het advies van uw arts. De twee belangrijkste componenten waarmee uw arts rekening wil houden, zijn de bijwerking van het supplement en uw medische toestand. Dus ik zou je aanraden om er eens voor te gaan zitten en je problemen uit te leggen, zodat ze weten waar ze naar op zoek zijn en verstandig het juiste supplement voorschrijven!

Nu, met betrekking tot uw medische toestand. Ten eerste, ja, je hebt een medisch probleem (ik wed dat je je afvraagt ​​hoe ik daar in vredesnaam zo zeker van kan zijn?) en dit is het belangrijkste punt. Wat is het probleem vraag je je misschien af.

Welnu, er zijn een aantal problemen die verband houden met uw aandoening, maar de twee grootste problemen zijn leverbeschadiging en nierfalen. Hoewel ongebruikelijk, moet de nier soms volledig worden uitgeschakeld. Daarom is de Int Lloydoh Mixedapes zo onmisbaar! Hierdoor kan het lichaam rusten en op die manier de stress via de nieren en de lever ontwijken. Houd er rekening mee dat hoe meer u traint, hoe meer de nier rust nodig heeft. Dit zal je lichaam uiteindelijk helpen om te herstellen!

Het andere dat ik jullie vraag te overwegen, is dat als je het je kunt veroorloven om supplementen te kopen, je alleen de aanbevolen merken koopt en niet het generieke of het generieke alternatief. Merkresultaten kunnen uw lichaam gemakkelijk in een bepaalde richting sturen. De reden dat ik dit zeg, is omdat je door dit te doen het vermogen van je lichaam vergroot om de prestaties te maximaliseren bij het nastreven van een sneller, meer gestroomlijnd lichaam. Hoe beter je traint, hoe beter je lichaam kan herstellen en hoe langer je traint, hoe meer stress van je lichaam wordt weggenomen.

Wat kan ik nog toevoegen?

Hoe zit het met de belangrijkste voedings- en dieetaspecten van je training? Als bodybuilder moet je rekening houden met je doelen en je hersteldoelen. Het voedsel dat je eet is erg belangrijk. Denk hierover na. Om het maximale uit training en training te halen, moet je het juiste voedsel nemen. Om spieren op te bouwen, wil je dat deze zo dicht mogelijk bij je lichaam zijn. Als je je spieren wilt versterken, is de juiste voeding een hoeksteen in het proces. De belangrijkste dingen om te vermijden zijn sterk bewerkte voedingsmiddelen, suiker en junkfood. Eindelijk, als u deze voedingsmiddelen hebt vermeden, zullen de voedingsmiddelen die u wel in uw dieet wilt opnemen, worden bevlekt door stinkende dampen! Houd ervan of haat het, dat is het leven in de 21e eeuw.

Conclusie

Dus daar is het, hoop ik, voor degenen onder jullie die je lichaamsbouw willen verbeteren, je kunt nemen wat ik zojuist heb gedeeld en gewoon toepassen op je huidige trainingsprogramma. Onthoud dat er geen wondermiddel is, maar hard werken, nadenken en vastberadenheid zullen je dichter bij je doelen brengen. Alleen door tijd te besteden in de sportschool en naar je voeding en je gewicht te kijken, kun je het succesniveau bereiken dat je wilt! Als het je niet lukt om het niveau van succes te bereiken, wees gerust, er is altijd meer tijd om de uitdaging verderop aan te gaan.

Krijg fantastische informatie uit de bovenstaande tips.

Veel plezier met trainen!

Categories: Algemeen