Personal trainer Oosterhout

Roger Federal leidt de afdeling personal training van de Oosterhout University, de beroemde sportschool in Oosterhout in Fr690thon. Hij bezit en exploiteert twee plaatselijke sportscholen, een in het centrum van St. John's nabij de voet van de Slovers en de andere in Ringwood, een aan de westkant.

Hij zegt: "Ik vertel graag het verhaal van de vrouw die bij de tandarts naar het weer vroeg en hoorde dat het brandt. Maar ze zei niet: 'Ik hou van dat weer omdat het lekker buiten is.' Ze zei dat ze zich haar training in het hete weer in Arizona herinnerde. We moedigen mensen aan om zich echt aan hun doelen te binden, om consequent te trainen om vooruitgang te boeken en hun doelen te bereiken en dan te ontspannen, omdat het werken aan je doelen een reis is. Het is geen doelboksen tenzij je hebben een langetermijnplanning."

149 medailles in 6 momenteel gekwalificeerde competities

Roger Federal heeft momenteel een aantal records in het wildwater van de Slovers. Wat, zoals je misschien weet, de Engelse rivier in Northumbria is. De wildwatervormen vinden elk jaar plaats in februari, maart en april.

ambassadeur voor het Olympisch dorp in Exeter heeft in zijn carrière meer dan drieduizend activiteiten gerealiseerd. En hij laat zien dat deze medailles en wedstrijden des te belangrijker zijn dan alleen maar de beste maken in de boksring. Hij gelooft zo in zijn werk, dat hij de sportschool heeft vernoemd naar een van de belangrijkste mensen in zijn leven: zijn coach. Olympisch gouden medaillewinnaar Roger Federer bezit en runt momenteel een sportschool genaamd 'The Roger Federer trainingscentrum', terwijl hij thuis een kamer naar hem vernoemd heeft. In de zomer verhuist hij naar een van de grotere steden in Zuid-Afrika waar hij blijft trainen, en onderhoudt ook zijn verslechterde Gym in Zwitserland genaamd 'The Federer Gym'.

Hij richtte de USTA (United States Tennis Association) op en is het bestuursorgaan voor tennis in de Verenigde Staten. Hij was medeoprichter van de ITF (International Tennis Federation) en is verantwoordelijk voor het promoten van de tennissport. Hij staat bekend als de 'One of the World's Best Tennis Players'. Hij had een record van 70% in professioneel tennis en een record van 34 Grand Slams, dat momenteel op deze site de nummer 1 aller tijden is.

Een van zijn belangrijkste kroon tot nu toe werd behaald in 2008 op Wimbledon, waar hij met succes zijn titel verdedigde tegen aelfer Vestigan.

Hij is een converteerbare directeur van de International Tennis Federation. Zijn kroon gaat samen met de rechten op zijn Wimbledon-records.

Tennis: "Roger Federer is waarschijnlijk een van de meest onwaarschijnlijke kampioenen in de geschiedenis. gezegend met buitengewoon talent en bekwaamheid. "De man zelf geeft gewoon niet op als dingen niet gaan zoals hij wil. Op zijn best is de 30-jarige Roger Federer een fenomenale speler die als een van de weinige mannen in zijn carrière alle vier de grand slams zal winnen, wat een ongelooflijke prestatie is. Het is moeilijk in te zien dat hij ooit zal stoppen met het professionele spel; hij zal altijd in de line-up zijn voor de volgende Slam."

Joznow vs Tsonga

Voor een keer ben ik het met Roger eens. Ja, deze man is precies het type speler dat we in de toekomst vaker zouden moeten zien. Ook als de Association for Tennis Professionals geen actie wil ondernemen om de herhaling van de meest ineenkrimpende prestatie van speler Roger Federer van vorig jaar in de zojuist afgesloten ATP World Tour Season-titelwedstrijd in China te stoppen. Ze moeten een lijst met wijzigingen maken om te voorkomen dat dit ooit nog gebeurt. Ondertussen kunnen we hier en daar altijd genieten van het optreden van de sterren.

Categories: Algemeen