Kickboksen Soest

Kickboksen

Je gedachten ergens op richten, draagt ​​alleen maar bij aan je motivatie. Alles wat we doen zet ons aan het denken. De inhoud van onze gedachten vormt onze waarneming. Het is deze samenstelling van ons denken die onze realiteit en reacties op situaties volgt. Als je jezelf bijvoorbeeld als zwak ziet, wil je dat niet. Nou, eigenlijk wil ik dat niet. Het voegt een extra niveau toe aan je motivatieniveaus. Dus laten we eens kijken hoe we kunnen helpen die juiste mindset te creëren.

Begin met het einde voor ogen. Als je gaat tillen in de sportschool, begin dan niet met denken aan een wedstrijd of het winnen van een titel. Begin met het einde in gedachten en maak van de ervaring meer dan alleen de volgende training maken om de volgende man in je trainingsprogramma of sportschoolmaatje te verslaan. Zorg ervoor dat de training voor de komende week of maand helemaal draait om trainen, hard werken en jezelf pushen om beter te zijn dan de vorige keer. Doe het met de mindset van harder, sneller en hoger.

In januari heb ik een pull-up wedstrijd in de sportschool. Ik wil er in vorm voor zijn, dus ik ga mezelf een aantal doelen stellen die me tot nieuwe limieten op mijn pull-up-vermogen zullen duwen. Ik wil mijn pull-ups verbeteren, dus ik koop de juiste stang en het juiste gewicht om mijn kracht te vergroten en mijn herhalingen te verdubbelen. Ik heb ook in mijn gedachten dat ik mijn pull-ups wil afmaken als een kampioen, dus ik wil graag het record breken dat door mijn laatste seshort is neergezet.

Zodra ik enig succes heb behaald met de uitdaging die ik wil neerzetten, wil ik mezelf nog een kans geven om beter te worden. Ik heb het niet bepaald door te zeggen dat ik liever verlies bij mijn tiende poging dan een week later, maar als ik het record eenmaal heb behaald, zou ik mezelf nog een keer moeten proberen. Het moment dat ik voel dat het me niet meer gaat lukken, is het moment dat ik de lat moet neerleggen en mezelf een pauze moet geven. Ik kijk uit naar deze uitdaging, want elke dag is een nieuw begin.

Ik heb het gevoel dat ik een van de juiste niveaus van fit ben en ik heb mijn doelen in mijn hoofd met de juiste mentaliteit en wilskracht. Ik probeer altijd een doel op te sommen dat het resultaat is van één oefening gedurende een jaar, dus om mezelf een goede start te geven, zou ik elke dag tien pull-ups doen. Ik merk dat dit me helpt met de motivatie om mezelf dat beetje verder te duwen en om mijn techniek en interesse in het verbeteren van mijn vermogen om pull-ups te doen, te vergroten.

Zorg dus voor een goed ondersteuningsteam met iemand in de sportschool die er is om je aan te moedigen als het een beetje te goed gaat. Het grootste deel van mijn persoonlijke training doe ik in mijn Gym. Van mijn pro team Champion Fitness via mijn Gym partner Ben Nighthorseman. De jongens zijn er altijd om me te duwen en me eruit te krijgen en voor mij om het beter te doen in de toekomst. Ze hebben een hele reeks verschillende routines die fietsers kunnen volgen om hun looptechniek echt te verbeteren en hun algemene conditie op te bouwen.

Als je de laatste bent in je herstelcyclus of net zo ongeschikt bent als aan het begin, zal ik niet zeggen dat je helemaal opnieuw moet beginnen, maar je zult het moeilijk vinden om jezelf te motiveren om de afstand te gaan als je elke dag rent .

Ik raad je aan om ongeveer 6 maanden voor je eerste triatlon een lidmaatschap van een sportschool te investeren om wat extra volume te krijgen en de blessures enige tijd te laten genezen zodat je de sessie kunt doen die je op de racedag zou moeten doen zonder enig probleem en toch genoeg herstellen om nog een cyclus van intensieve trainingen te doen. Een manier om dit te doen is met wat ik de onderstaande 'clusters' noem.

4 Fietsclusters

– Adem maximaal elke keer dat u fietst – schakel de versnellingen op en neer – verhoog de intensiteit van de trapkracht om de 1-2 minuten. Houd uw ogen van de weg zodat u de toestand van de weg en het verkeer kunt opmerken – gebruik topo kaart indien mogelijk – oplader elke 4 minuten op vlak terrein – kritische fase van gewichtsverlies richt zich elke rit op de ogen – bouw de intensiteit op met wat ik noem 1 blauwe cadans uit 1970 elke 2 minuten doe dan 1 minuut langzaam herstel en 2 blauwe cadansen uit 1970 om de 2 minuten – -alles op maximale hartslag

5 fietsclusters voor dames

– leer hoe je neutrale spirt kunt bereiken met de 85% inspanning- houd hoe harder je trapt, hoe minder spirt je hebt- adem hoe sneller je anaerobarship-rotatie krijgt- houd je rit- focus op je doel, bijv. voltooi een sterke cadans in de burlyons- hoewel geluk zit in het kruis is belangrijker dan cadans, bijv.

Categories: Algemeen